Galleri

Galleri

Tryk på billederne for at få vist et album som et diasshow

Hellebækskolen deltog i DM i skydning for skoler 2019 hos HSF

Bingo 2019

Generalforsamling 2019

Helsingør Cup og julefrokost 2018

Hjælpetrænerkusus 2017

Lørdag den 29. april 2017 holdt DGI Nordsjælland et hjælpetrænerkursus i HSF's klubhus. Blandt deltagerne var syv medlemmer fra HSF: Jan Sommer, Michael Kuhlmann, Christel Toft, Lars Toft, Povl Sølvhøj Jørgensen, Ellen Nielsen og Willy Dalsgaard. Alle deltagere var enige om, at kurset gav mange nyttige informationer om hjælp til børne- og juniorskytters træning, og samtidig var der en god debat om, hvordan man med fordel kan lave en plan for en god modtagelse af nye medlemmer.


På billederne ses dels DGI-instruktør Elisabeth Toftvad, som holdt deltagerne i ånde fra kl. 9 til 18, dels  de lyttende hjælpetræner-aspiranter.

Sportsgalla 2017

HSF's repræsentanter ved Sportsgalla 2017 fejrer prismodtager Jens Rasmussen.

Årets idrætsleder 2017 HSF's formand Jens Rasmussen sammen med borgmester Benedikte Kiær efter overrækkelsen af diplom, check og blomst. Foto Torben Sørensen, Kalabas.dk.

Sommariva kræmmermarked 2016

Ekstra træning for fodboldsholdet


Tirsdag den 4. oktober 2016 supplerede fodboldlandsholdet den almindelige træning på Helsingør Stadion med en omgang koncentrations- og præcisionstræning. Det foregik i Helsingør Salonskytte Forening skydehal, hvor spillerne blev udsat for udfordringen med at koncentrere sig om at skyde præcist med salonriffel. Skydningen var samtidig en intern konkurrence, som spillerne gik op i med liv og sjæl, og det er jo forståeligt med sådan en flok engagerede  konkurrencemennesker.

En hel flok dygtige frivillige HSF-instruktører stillede op og sørgede for, at landsholdet med reserver og ledsagere fik en god oplevelse. På billedet giver Willy Dalsgaard den indledende instruktion. 

Arbejdsweekend 2016

DIF 2013 4.runde

Helsingør Salonskytte Forening


Blokhusvej 5

3000 Helsingør

Tlf. i åbningstiden:

49200634


Email:

hsf@hsf-skytte.dk

Spørgsmål til hjemmesiden:


webmaster@hsf-skytte.dk

Hjemmesiden er designet af:


Saraskov.dk

Copyright © All Rights Reserved